Σοκαριστική αποκάλυψη από τη Σόφη Ζαννίνου: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»

Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η Σόφη Ζαννίνου στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό. Εξιστορώντας γεγονότα από της συνεργασίες της και τους συναδέρφους που βρέθηκαν δίπλα της, η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε…

«Μόνο από δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα σε συνεργασίες. Και ήταν και οι δύο άνδρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχε επιτυχία και ίσως αυτό να ήταν ασυγχώρητο. Δεν είχαμε να μοιράσουμε τίποτα. Πολύ γνωστοί κωμικοί, ο ένας έχει πεθάνει και ο άλλος κοντά είναι, είμαι και μεγαλοκοπέλα, στα 71 είμαι», είπε αποκαλύπτοντας την ηλικία της.

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε για τον πατέρα της αλλά και όσα δεν θα ξεχάσει ποτέ από εκείνον: «Ήταν σκληρός άνθρωπος και αυστηρός. Επίσης ήταν μανιακός με την ώρα, και για αυτό είμαι και εγώ έτσι. Πάντα πάω ένα τέταρτο νωρίτερα στα ραντεβού μου. Έχω φάει χαστούκια έξω από την “Παλιά Αθήνα” από τον πατέρα μου γιατί άργησα να πάω στην πρόβα. Όταν γεννήθηκα δεν ήθελε κορίτσι, και όταν ήρθε στο μαιευτήριο ο πατέρας μου απαγορευόταν να με δει. Έδωσε ένα πενηντάρικο σε μια νοσοκόμα για να με δει, και όταν είδε ότι είμαι κορίτσι ζήτησε το πενηντάρικο πίσω».

Όσο για την πιο έντονη στιγμή στο θεατρικό σανίδι, η Σόφη Ζαννίνου εξομολογήθηκε: «Όταν έπαιζα με το Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι. Πήγα στο νοσοκομείο την ίδια μέρα, και την επομένη συνέχισα κανονικά την παράσταση».

Read More

And More