Τα κλασικά κουρέματα που παραμένουν stylish όσα χρόνια κι αν περάσουν

Κάθε σεζόν σου αποκαλύπτω όλες τις νέες τάσεις όσο αφορά στα μαλλιά. Κι εσύ ανάλογα με τη διάθεση, την προσωπικότητα αλλά και το look αντιγράφεις εκείνο που σου ταιριάζει. Από την πλευρά των celebrity haitstylists υπάρχει μια έντονη νοσταλγία εδώ και αρκετούς μήνες, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στα 80’s και τα 90’s. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τόσο το mullet όσο και το shag τα βλέπεις παντού. Πρόκειται όμως για δύο κουρέματα εξεζητημένα και ιδιαίτερα κι εσύ θέλεις μεν να ακολουθείς τα trends αλλά δεν είσαι τόσο τολμηρή. 

Και εδώ έρχομαι να σου επιβεβαιώσω πως υπάρχουν πέντε κλασικά hair looks που παραμένουν στη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι διαχρονικά και stylish. Ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους γυναικών και τα έχεις δει στις αγαπημένες σου stars. Θα πρέπει να σου θυμίσω πως η Jennifer Aniston για παράδειγμα, παραμένει πιστή στο look της εδώ και δύο περίπου δεκαετίες. Όπως επίσης και η Alexa Chung που δεν αποχωρίζεται το εμβληματικό της bob. Μπορεί να του χαρίζει κατά καιρούς κάποιες χαριτωμένες πινελιές όπως μικρές ασυμμετρίες, κρατά όμως το μήκος και το ύφος ίδιο. 

Κι αναρωτιέσαι ποια ακριβώς είναι αυτά τα χτενίσματα, δες στη συνέχεια και κράτα εκείνο που θα αποκτήσεις asap. 

Bob: Έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις για το συγκεκριμένο. Δεν είναι τυχαίο πως αμέσως μόλις επανήλθε στο προσκήνιο, οι περισσότερες celebrities και μη το υιοθέτησαν σε όλες του τις εκδοχές. Μέχρι και η Kim Kardashian που γνωρίζουμε όλες πόσο αγαπάει τα πολύ μακριά και πλούσια μαλλιά. Είναι classy, κομψό, σοφιστικέ και πρακτικό. Χρειάζεται να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου κάθε έξι εβδομάδες βέβαια αλλά αξίζει τον κόπο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

Μακριά με layers: Από την Jennifer Aniston μέχρι την Rosie Huntington-Whiteley το συγκεκριμένο look είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το αγαπημένο των περισσότερων γυναικών. Απόλυτα θηλυκό, κλασικό και ταυτόχρονα τόσο μα τόσο μοντέρνο. Χαρίζει έξτρα όγκο στα λεπτά μαλλιά ενώ δείχνει τέλειο σε όλα τα χρώματα. Με χωρίστρα στη μέση αν αγαπάς τα 70’s looks και στην άκρη αν θέλεις να ακολουθήσεις το εμβληματικό trend των top models στα 90’s. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Ανέμελες αφέλειες: Και δεν αναφέρομαι στις κλασικές και πλούσιες ούτε στις curtain bangs αλλά εκείνες που δείχνουν σαν να έχεις μόλις ξυπνήσει και είναι φυσικές και ανάλαφρες. Είναι ότι καλύτερο για εσένα που δεν θέλεις να ασχολείσαι με το styling και να χρησιμοποιείς καθημερινά βούρτσα και πιστολάκι. Οι συγκεκριμένες δείχνουν τέλειες σε κάθε μήκος αλλά και σε μαλλιά ελεύθερα ή μαζεμένα σε αλογοουρά και bun. Και κάτι ακόμη: Μπορείς να τις υιοθετήσεις ακόμη κι αν είναι curly όπως της Zendaya.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

Κυματιστό lob: Λίγο πιο μακρύ από το bob και σίγουρα πιο πρακτικό μιας και μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά ευκολότερα. Ακόμη κι αν έχει ολόισια μαλλιά μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου κυματισμούς, απαλούς και διακριτικούς. Μια βαθιά χωρίστρα στην άκρη του χαρίζει την τέλεια όψη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily James (@lilyjamesofficial)

Pixie: Είναι το κούρεμα που αγαπούν οι τολμηρές αλλά σίγουρα το έχεις σκεφτεί αρκετές φορές. Κατάλληλο για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις και θεωρείς πως είναι άκρως θηλυκό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ανήκει στην κατηγορία των κλασικών και σου προτείνω να το σκεφτείς σοβαρά. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T I A W A R D (@misstpw)

Σκέψου το σοβαρά ενόψει του χειμώνα. 

Read More

And More