Τζούλια Νόβα: Περιγράφει την εμπειρία του τοκετού στο σπίτι – «Θα το ξαναέκανα με χίλια»

Η Τζούλια Νόβα πριν περίπου μία εβδομάδα έζησε το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. 

Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή πήρε την απόφαση να γεννήσει στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η Τζούλια Νόβα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά!

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να κάνει ένα Q&A στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς είναι να γεννάς και να περνάς όλη τη διαδικασία του τοκετού στο σπίτι.

«Ξέρω ότι οι περισσότερες τον τοκετό στο σπίτι τον φοβάστε πάρα πολύ αλλά και εγώ πριν καταλήξω σε αυτή την απόφαση το έψαξα και είδα ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ήταν για εμάς μια τρομερά μοναδική εμπειρία και για μένα και για τον άνδρα μου, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία και με βοηθούσε.

 

Ο καημένος είχε πιαστεί για μέρες γιατί όταν με έπιασαν οι πόνοι είχα γραπωθεί πάνω του και τον τραβούσα για απόσταση. Ήταν κάτι τρομερά αξέχαστο, όμορφο και νομίζω θα το ξαναέκανα με χίλια. Ότι πόνεσα πόνεσα αλλά δεν ήταν τόσο άσχημα» εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα για τη γέννηση της κόρης της.

 

Read More

And More