Κατερίνα Καινούργιου: Νέα βραδινή έξοδος χωρίς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Που την εντόπισε ο φακός του TLIFE

Σε μια νέα βραδινή έξοδο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, “Super Κατερίνα” βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς προκείμενου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου άκρως εντυπωσιακή μέσα σε ένα λευκό μάξι φόρεμα, εμφανίστηκε μαζί με τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή ενώ από το πλευρό της έλειπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδη. Είναι γνωστό άλλωστε πως το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνά μια φάση αναπροσαρμογής και έχουν επιλέξει να πάρουν λίγο χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλο προκειμένου να σκεφτούν πως θα προχωρήσουν.

Δίπλα της, σε αυτή την ιδιαίτερη φάση της ζωής της η Κατερίνα Καινούργιου έχει τους φίλους της που την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα και φροντίζουν πάντα να την κάνουν να χαμογελά. Στη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε χαμογελαστή με ανεβασμένη δείχνοντας πως πλέον δεν αφήνει τίποτα να της χαλά τη διάθεση.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More