Χάρης Ρώμας: Παραδέχτηκε πως είναι σε νέα σχέση

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη δίνοντας μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

Ο γνωστός ηθοποιός λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τη νέα του σχέση…

«Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε για τη νέα του σχέση: «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες;», δήλωσε.

Όσο για την στιγμή που τον… κέρδισε η νέα του σχέση, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε: «Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω», αποκάλυψε στην εκπομπή Open Weekend.

Read More

And More