Δούκισσα Νομικού: Οι ζωγραφιές που έφτιαξε με τα παιδιά της

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ένα δημιουργικό απόγευμα Κυριακής με τα παιδιά της θέλησε να απολαύσει η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των δυο παιδιών της, του Σάββα και της μικρής Αναστασιας, λατρεύει να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους. 

Μαμά και παιδιά κάνουν διάφορες ασχολίες μέσα από τις οποίες μαθαίνουν να δημιουργούν, διασκεδάζουν και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον. Μία από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι και η ζωγραφική μέσα από την οποία ο Σάββας και η Αναστασία καλλιεργούν τη φαντασία τους.

Με τη ζωγραφική λοιπόν αποφάσισαν να ασχοληθούν σήμερα και η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί τις δημιουργίες των παιδιών τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164