Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου ζητούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο με εμμονή»

Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη, η οποία παρά το γεγονός πως γνώριζε την τραγική αλήθεια πίσω από το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν μπορεί να πιστέψει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και στη Ράνια Τζίμα η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Σε εκείνη την δύσκολη εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες, έμαθα ότι ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα μια φονική ουσία.

Σε μια ζωντανή εκπομπή αυτό είναι ένα σοκ και οργή που πρέπει να πνίξεις για να μην αντιληφθούν κάτι οι τηλεθεατές. Γιατί οποιαδήποτε αναφορά θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή και στις έρευνες της αστυνομίας», είπε για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί στον αέρα της εκπομπής.

«Περίμενα αυτή την εξέλιξη, έχω κι εγώ σοκαριστεί, νιώθω κι εγώ παγωμένη, όπως όλος ο κόσμος. Μια μάνα τριών παιδιών να τη λένε σύγχρονη Μήδεια», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Για τα τηλεφωνήματα και τις  επικοινωνίες με την 33χρονη Ρούλα: «Όλο αυτό το διάστημα μιλούσαμε συχνά με τη Ρούλα, μιλούσαμε με τις ώρες και προσπαθούσα να αντιληφθώ πολλά. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει ποιοι είναι οι μάρτυρες που είχα και τις πληροφορίες θα έβγαζα στο φως.

Αν δεν την καλούσα εγώ, με έπαιρνε ανήσυχη εκείνη και προσπαθούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή. Αυτό για μένα ήταν ένα σοκ. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό που θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε να μάθει κάτι, επέμενε και ήθελε να της το βρω», είπε στο Mega η Αγγελική Νικολούλη.

Read More

And More