Μανικιούρ: Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα looks των celebrity nail artists

Η άνοιξη είναι εδώ και ανανεώνεις το beauty look σου ξεκινώντας από το μανικιούρ. Τη λεπτομέρεια που αγαπάς πολύ και φροντίζεις να υιοθετείς όλες τις τάσεις κάθε σεζόν. Αφήνεις τις σκούρες αποχρώσεις στην άκρη και γιορτάζεις την ωραιότερη εποχή του χρόνου με χρώμα και ρομαντικά, εξεζητημένα, μονοχρωματικά, minimal ή floral μανικιούρ. 

Λίγο πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου έχεις επισκεφτεί τον αγαπημένο σου λογαριασμό στο Instagram ώστε να δεις τις προτάσεις των διασημότερων nail artists αλλά και των it girls ή fashion και beauty icons. Κι εγώ με τη σειρά μου φροντίζω να σε ενημερώνω για τα δικά μου αγαπημένα looks και experts. 

Σήμερα έχω επιλέξει εκείνα που λάτρεψα με την πρώτη ματιά και είμαι σίγουρη πως ένα τουλάχιστον θα το αντιγράψεις άμεσα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Η Betina Goldstein έχει περίπου 390 χιλιάδες ακόλουθους και είναι όλοι πιστοί. Δημιουργεί κομψά nail looks κατάλληλα για κοντά νύχια και αυτό είναι το μυστικό της. Για την άνοιξη προτείνει την ωραιότερη και πιο “ζουμερή” απόχρωση. Ένα φωτεινό πορτοκαλί στη βάση των νυχιών που συνδυάζεται με μια πιο σκούρα απόχρωση του ίδιου χρώματος στα tips σε ένα απίθανο french manicure. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie (@overglowedit)

H Melanie αγαπάει πολύ τις καμπύλες και τα μικροσκοπικά στολίδια. Και το τελευταίο μανικιούρ που προτείνει είναι ένα “strawberry matcha spring vibe” με ροζ πεταλούδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails)

H Alicia Torello προτείνει παστέλ αποχρώσεις, μία σε κάθε νύχι, με καμπύλες και negative space. Γοητευτικό και ρομαντικό ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Η Hang Nguyen ή αλλιώς @thehangedit είναι εκείνη που λατρεύει τις neon αποχρώσεις. Ένα από τα τελευταία μανικιούρ που έχει δημιουργήσει συνδυάζει το φούξια, με κίτρινο, μπλε και lime σε ένα από τα πιο χαρούμενα nail art designs που έχουμε δει τελευταία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yeswhat Nails (@yeswhatnails)

Αν αγαπάς τα stickers και τα ρετρό σχέδια επιβάλλεται να ακολουθήσεις τον συγκεκριμένο λογαριασμό αμέσως τώρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Ladnier (@laurenladnier)

Η Laura Ladnier είναι μία από τις διασημότερες Γαλλίδες influencer και αγαπάει πολύ τα ιδιαίτερα nail looks. Το συγκεκριμένο συνδυάζει τις σκούρες με τις φωτεινές αποχρώσεις και είναι κατάλληλο για εσένα που δεν είσαι ακόμη σε ανοιξιάτικο mood. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

O Tom Bachik επιμελείται τα nail looks των stars μεταξύ των οποίων είναι και η Jennifer Lopez. Ένα από τα τελευταία της μανικιούρ είναι η άνοιξη η ίδια με αποξηραμένα λουλούδια σε μια shimmer, διάφανη βάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails)

Λευκή βάση και κίτρινα-χρυσά dots. Ένα cute nail look από τα εκατοντάδες που μπορείς να βρεις σε έναν από τους διασημότερους λογαριασμούς στο Instagram. Η διχρωμία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του όπως επίσης και τα γεωμετρικά σχέδια. 

Read More

And More