Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Η συγκινητική αφιέρωση στην Ελληνίδα γιαγιά της

Μια ανάσα πριν τον Ημιτελικό αλλά και τον Τελικό της Eurovision 2022 και η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες μαζί με την ομάδα της, θέλοντας να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της Κυριακής 8/5 στρώθηκε το τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2022, με τους διαγωνιζόμενους να περπατούν με χαμόγελα, να ποζάρουν αλλά και να συνομιλούν με τους δημοσιογράφους.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που ετοιμάζεται να κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision 2022, μίλησε στις κάμερες και απόσπασμα που είδαμε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι της, αποκάλυψε από που εμπνέεται για τα τραγούδια της, ενώ έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη γιαγιά της.

«Νομίζω ότι η βαρετή απάντηση είναι γενικά από τη ζωή. Η αγάπη είναι μεγάλη έμπνευση, φαντάζομαι και πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά σε εμένα και τους φίλους μου», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Θέλω να πω ότι το τραγούδι μου δεν είναι για ένα αγόρι, είναι ένα γενικό συναίσθημα, η αγάπη και το πόσο σκληρή και επώδυνη είναι. Οπότε είναι εμπνευσμένο από έναν έρωτα, αλλά όχι ένα συγκεκριμένο», συμπλήρωσε η Αμάντα Γεωργιάδη. 

Κλείνοντας, η Αμάντα Γεωργιάδη θέλησε να κάνει μία τρυφερή δήλωση για τη γιαγιά της, λέγοντας: «Η γιαγιά μου είναι 101 ετών, είναι στην Ελλάδα και ελπίζω να με βλέπει και θα ήθελα να της πω πως την αγαπώ πολύ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164