Τα προϊόντα που ξεχνάς να βάλεις στη βαλίτσα σου

Το πιο πιθανό είναι πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις βαλίτσες να έχεις φτιάξεις μία ή και περισσότερες λίστες με όλα όσα θα χρειαστείς. Ότι αφορά στην beauty ρουτίνα, είμαι σίγουρη πως το παρακάνεις λιγάκι μιας και θέλεις να έχεις τα πάντα στα νεσεσέρ ώστε να νοιώθεις ασφαλής, προστατευμένη από τον ήλιο αλλά και να υιοθετείς τα ωραιότερα beauty looks. 

Υπάρχουν όμως και κάποια που ξεχνάς σχεδόν πάντα να πάρεις μαζί σου ή δεν φαντάζεσαι καν. Κι αν αναρωτιέσαι ποια ακριβώς είναι, δες στη συνέχεια και θα καταλάβεις. 

Ενυδατική μάσκα προσώπου σε μονοδόσεις: Είναι σίγουρο πως όσο κι αν προσέχεις την επιδερμίδα σου, τόσο το νερό της πισίνας όσο και η θάλασσα την αφυδατώνουν και θα χρειαστεί ένα boost που θα το πετύχεις μόνο με την κατάλληλη μάσκα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να έχεις μαζί σου τη συσκευασία που υπάρχει στο μπάνιο σου. Αρκούν οι μονοδόσεις που δεν πιάνουν χώρο και είναι ότι πιο πρακτικό. Apivita Express Beauty Prickly Pear Face Mask

 

Κερί σε travel size: Κι όμως θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις ειδικά τις ημέρες που αποφασίζεις να μείνεις στο δωμάτιο, με ένα ποτήρι, δροσερό κρασί απολαμβάνοντας το βραδινό αεράκι και τη θαλασσινή αύρα στο μπαλκόνι. Ένα κερί με υπέροχο άρωμα θα χαρίσει στην ατμόσφαιρα. Jo Malone Lime Basil & Mandarin.

Άρωμα σε μορφή roll-on: Είναι πρακτικό, χωράει ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ και σε απαλάσσει από τον κίνδυνο να σπάσει η κανονική συσκευασία του αγαπημένου σου αρώματος στο ταξίδι. Εοιλέγεις το αγαπημένο σου ή μια δροερή εσάνς που θα τοποθετήσεις σε καρπούς, λαιμό και πίσω από τα αυτιά, στα σημεία δηλαδή που χτυπούν οι παλμοί. Dior, Miss Dior Roll On Eau de Parfum.

Παλέτα μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο: Είναι το μικρό μυστικό των celebrities. Αντί να γεμίσεις το νεσεσέρ με blush, παλέτα σκιών, highlighter και bronzer μπορείς να επιλέξεις μια παλέτα που τα περιέχει όλα. Άλλωστε η ηλιοκαμμένη επιδερμίδα χρειάζεται ελάχιστα προϊόντα για να αποκτήσει έξτρα λάμψη και το look των διακοπών είναι minimal και ανεπιτήδευτο. Μην το ξεχνάς. Sephora Collection Face & Eyes Palette. 

Προϊόν καθαρισμού για τα πινέλα: Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το full make up look ακόμη και στις διακοπές αυτό το προϊόν είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Ειδικά στις διακοπές όπου δεν προσέχεις ιδιαίτερα και απλώνεις στο μπάνιο του ξενοδοχείου όλα σου τα προϊόντα. NYX On The Spot Brush Cleansing Pad.

Χτένα ταξιδίου: Ακριβώς για τον ίδιο λόγο χρειάζεσαι μια πρακτική και εργονομική χτένα. Tangle Teezer Compact Styler Detangling Hairbrush



Kit για νύχια και φρύδια: Τίποτα πιο εκνευριστικό από το να σου σπάσει νύχι και να μην έχεις μαζί σου λίμα. Ή να εντόπισες μερικές τριχούλες στα φρύδια σου και να ξέχασες να πάρεις μαζί σου τσιμπιδάκι φρυδιών. Sephora Kit Manicure.

Read More

And More