Σήμερα: Επιστρέφει τη νέα σεζόν με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «Σήμερα».

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, θα υπάρξουν αλλαγές.

Η δημοσιογράφος μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164