Ανδρέας Μικρούτσικος: Πιο αιχμηρός από ποτέ για Παπανώτα και Σπυροπούλου – «Είναι του ατάλαντου και του άλαλου γωνία»

Σαρωτικός ήταν στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο παρουσιαστής απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την χαρακτήρισε «βουβό πρόσωπο».

«Δεν θα μπορούσα με τίποτα να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία, Γωνία όμως κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σχετικά με τη χαμηλή τηλεθέαση του GNTM εξήγησε: «To GNTM στο πρώτο μέρος “έπιασε” γιατί ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, όταν έφυγε τσακώνονταν για να δημιουργήσουν ένταση, όμως είναι λάθος».

 

Ερωτώμενος για τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα απάντησε πως ήταν πολύ άδικες: «Δεν θα πιω καφέ (σ.σ. με τον Δημήτρη Παπανώτα). Μετά από αυτά που είπε, τα οποία θεωρώ παντελώς άδικα. Το είχε ξεκινήσει για το αν θα πρέπει να βγω στη σύνταξη ή όχι και μετά άρχισε κι έλεγε ότι του πήρα εκπομπή. Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν. Αν ήθελε να έχει νόημα αυτό, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί γιατί είναι συνταξιούχος. Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο».

Read More

And More