Έλενα Παπαρίζου: Τραγουδάει με τον Αποστόλη Τότσικα το «Μαζί σου», 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ο Αποστόλης Τότσικας αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Ωστόσο, ο πρώτος ρόλος που τον καθιέρωσε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν στη σειρά του Mega «Μαζί σου» το 2006.

Το soundtrack της σειράς το τραγούδησε η μοναδική Έλενα Παπαρίζου με το ομώνυμο κομμάτι να γίνεται κατευθείαν επιτυχία.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η Έλενα Παπαρίζου και ο Αποστόλης Τότσικας συναντήθηκαν στα γυρίσματα του νέου video clip της τραγουδίστριας και ερμήνευσαν ξανά το «Μαζί σου». 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok και αμέσως έγινε viral!

@helena_paparizou 15 χρόνια μετά, ξανά μαζί ✨🥰#ApostolisTotsikas #HelenaPaparizou #Fevgo #fy #fyp #foryou #foryoupage #fyy #MaziSou ♬ πρωτότυπος ήχος – Helena Paparizou

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164