Τα make up looks που παραμένουν κλασικά και αγαπούν να υιοθετούν οι celebrities

Οι τάσεις στο μακιγιάζ πολλές κι εσύ έχεις επιλέξει καιρό τώρα εκείνες που σου ταιριάζουν. Τις περισσότερες φορές όμως που στέκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη σου ενώ ετοιμάζεσαι να βγεις καταλήγεις να δημιουργείς ένα safe, κλασικό look που γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να σε προδώσει. Το κόκκινο κραγιόν για παράδειγμα είναι σταθερή αξία όπως επίσης και το iconic winged liner. Οι γήινες αποχρώσεις σε μάτια και χείλη επίσης όπως επίσης και η λαμπερή επιδερμίδα. 

Σύμφωνα με τους experts υπάρχουν έξι make up looks που θεωρούνται κλασικά και θα σε σώσουν κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις. 

Instagram: @hungvanngo

Αιώνιο κόκκινο κραγιόν: Δεν υπάρχει έστω και μία γυναίκα που να μην έχει στο νεσεσέρ της κλασική, κόκκινη απόχρωση. Ακόμη κι αν αγαπά το nude make up look πρόκειται για την πλέον διαχρονική κι εκείνη που φωτίζει το πρόσωπο και χαρίζει μια glam πινελιά με τον πιο εύκολο τρόπο. Παράλληλα προσδίδει ένα δραματικό φινίρισμα που θεωρείται sexy και αυτό είναι το μικρό μυστικό. 

Instagram: @chiaraferragni

Smoky eyes: Είναι το πιο γοητευτικό, θηλυκό και dramatic ταυτόχρονα μακιγιάζ που λατρεύουν οι celebrities τις τελευταίες δεκαετίες. Έκανε την εμφάνιση του στις αρχές των 90’s και έμελλε να γίνει ένα από τα πλέον αγαπημένα. Ακόμη κι αν δεν είσαι expert μπορείς εύκολα να το υιοθετήσεις αρκεί να απλώσεις μια σκούρα γκρι σκιά στο κινητό βλέφαρο και μαύρο μολύβι τόσο το εσωτερικό όσο και εξωτερικό κάτω. 

Instagram: @ninapark

Γήινες αποχρώσεις: Jennifer Lopez, Kim Kardashian και τελευταία η Lily James είναι μερικές μόνο από τις celebrities που λατρεύουν τις γήινες και κυρίως τις καφέ αποχρώσεις. Ταιριάζουν τέλεια στα καστανά μάτια και όλους τους τόνους δέρματος. Αφήνουν ένα φυσικό φινίρισμα και ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις επιλέγεις σκιές με shimmer στη σύνθεση του και τις συνδυάζεις με δύο τουλάχιστον στρώσεις μάσκαρα. 

Instagram: @nikki_makeup

Winged Liner: Η λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner είναι το twist που καθιέρωσαν οι old Hollywood stars και παραμένει μέχρι σήμερα στο προσκήνιο. Συνδυάζεται υπέροχα με το κόκκινο κραγιόν αλλά και με όλες τις παστέλ ή nude αποχρώσεις στα χείλη. Πρόκειται για το make up look που θα τονίσει το βλέμμα με τον πιο chic τρόπο μεν αλλά και απόλυτα θηλυκό παράλληλα. 

Instagram: @ninapark

Έντονα φρύδια: Ήρθαν για να μείνουν. Ευτυχώς. Μετά από μια μακρά περίοδο που τα φρύδια ήταν λεπτά και άτονα οι experts αποφάσισαν πως μόνο αν είναι έντονα και με το σωστό σχήμα, ολόκληρο το πρόσωπο αποκτά συμμετρία και το βλέμμα τονίζεται ακόμη κι αν δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ. 

Instagram:@ninapark

Λαμπερή επιδερμίδα: Αν και είναι μία τάση που έκανε την εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό οι make up artists τη θεωρούν πλέον κλασική μιας και χαρίζει υγιή όψη. Ακολουθεί την minimal φιλοσοφία που θέλει να δίνεις σημασία στην περιποίηση αφού είναι ο μοναδικός τρόπος το πρόσωπο να δείχνει και να είναι υπέροχο. ΄Ένα supe ενυδατικό φον ντε τεν και μικρή ποσότητα highlighter σε κρεμώδη μορφή, στα πιο ψηλά σημεία, είναι αρκετά για να πετύχεις το συγκεκριμένο look.

 

 

 

Read More

And More