Τα πέντε προϊόντα που θα σε μυήσουν στην Κορεάτικη και Ιαπωνική ρουτίνα περιποίησης

Οι Κορεάτισσες έχουν δημιουργήσει τη δική τους “σχολή”, σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας, και η K-Beauty ρουτίνα είναι πλέον εμβληματική. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η επιδερμίδα τους μοιάζει με πορσελάνη και αυτό οφείλεται στο τελετουργικό που ακολουθούν πρωί και βράδυ, με προϊόντα που –αργά αλλά σταθερά– πήραν την πρώτη θέση στο μπάνιο των skincare lovers σε όλο τον κόσμο. 

Το ίδιο ισχύει και για τις Γιαπωνέζες, που φροντίζουν εξίσου σχολαστικά το δέρμα τους με προϊόντα που περιέχουν συστατικά σπάνια και super αποτελεσματικά. Κι αν είσαι έτοιμη να μυηθείς στις δύο φιλοσοφίες, επιβάλλεται να μάθεις τα πάντα για τα 5 πέντε προϊόντα της elbeauty, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων σου. 

Κράτα σημειώσεις. 

Medi-Peel Peptide 9 Volume All In One Essence: Είναι τα πρώτο προϊόν που μας συστήνουν οι Κορεάτισσες, μιας και αποτελεί ένα από τα βασικότερα βήματα στην καθημερινή τους ρουτίνα. Το συγκεκριμένο είναι μια σύνθεση ενισχυμένη με 9 πεπτίδια, που προσφέρουν το αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής θεραπείας, χαρίζοντας λάμψη, λείανση των ρυτίδων, αναζωογονημένη όψη, ελαστικότητα και πλούσια ενυδάτωση. Τα πεπτίδια παρέχουν στο δέρμα μια τεράστια ποσότητα πρωτεϊνών, που βελτιώνουν τον όγκο, μειώνοντας αισθητά τις ατέλειες. Σε συνδυασμό με την 100% γαλλική Volufiline, το αποτέλεσμα είναι απλώς εντυπωσιακό. Αμέσως μετά την εφαρμογή του essence, φυσαλίδες που θυμίζουν λευκό οξυγόνο καλύπτουν το δέρμα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.

Rose Quartz Face Roller: Που σημαίνει roller με ροζ χαλαζία. Το “εργαλείο” που λατρεύουν οι Κορεάτισσες και χρησιμοποιούν ανελλιπώς celebrities και it girls. Κι αν δεν γνωρίζεις τις λεπτομέρειες, θα σου αποκαλύψω τα πάντα ευθύς αμέσως.  Ο ροζ χαλαζίας είναι γνωστός εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τις ψυχοθεραπευτικές του ιδιότητες. Πρόκειται για έναν κρύσταλλο συνδεμένο με την αγάπη προς τον εαυτό μας και τους άλλους. Ταυτόχρονα όμως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, εξαφανίζει το πρήξιμο και βοηθά στην πιο άμεση και αποτελεσματική απορρόφηση των ενυδατικών συστατικών. Κι αν πιστεύεις ότι οι ευεργετικές του ιδιότητες σταματούν, εδώ κάνεις λάθος. Παράλληλα, χαλαρώνει τους μύες και το περίγραμμα του προσώπου και μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος, με αποτέλεσμα έξτρα λάμψη στο δέρμα και μείωση στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απαλό μασάζ πρωί και βράδυ και αφού έχεις προηγουμένως απλώσει την ενυδατική κρέμα ή έλαιο στο δέρμα σου. Πάντα με ανοδικές κινήσεις, ώστε να διεγείρεις την κυκλοφορία του αίματος. 

 

Medipeel Red lacto Collagen Αmpoule: Κάθε φορά που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τους ανοιχτούς πόρους προσπαθείς να τους καλύψεις. Λάθος. Ενυδάτωση χρειάζεται το δέρμα σου και το κατάλληλο προϊόν που θα τους μειώσει. Και πιο συγκεκριμένα, την απόλυτη αμπούλα ομορφιάς, που ενισχύει τον φραγμό του δέρματος “κλειδώνοντας” την υγρασία. Η Red Lacto Collagen Ampoule θα γίνει ο βασικός σου σύμμαχος, χάρη στα προβιοτικά και το κολλαγόνο χαμηλού μοριακού μεγέθους που περιέχει στη σύνθεσή της, συστατικά τα οποία ευθύνονται για την άμεση σύσφιξη των πόρων, τη σωστή και πλούσια ενυδάτωση, τη λείανση του δέρματος και την ισορροπία του μικροβιώματος. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή η όψη έχει βελτιωθεί, ενώ μετά από ένα μήνα το δέρμα δείχνει ανανεωμένο και δροσερό. 

Petitfee Gold & Snail Eye Patch: Τα μάτια είναι το πιο ευαίσθητο και εύθραυστο σημείο του προσώπου. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους ευκολότερα, ενώ μαύροι κύκλοι και πρηξίματα σε ταλαιπωρούν μετά από μία κουραστική ημέρα ή εβδομάδα. Δύο απλές κινήσεις αρκούν. Χαλαρώνεις, ξαπλώνεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και τοποθετείς τα επιθέματα υδρογέλης Petitfee. Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα χρυσού 24Κ, διήθημα έκκρισης σαλιγκαριού, αλόη βέρα, ginseng, χαβιάρι και πράσινο τσάι, μειώνουν τις ατέλειες, προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία, ενώ παράλληλα ενισχύουν την ελαστικότητα χαρίζοντας ξεκούραστη όψη. 

Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping cream: Last but not least. Το τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας ανήκει στην κρέμα νύχτας και η συγκεκριμένη, ενισχυμένη με κολλαγόνο φόρμουλα, επαναφέρει την ελαστικότητα και βελτιώνει το οβάλ του προσώπου. Η σύνθεσή της αποτελείται από εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση κολλαγόνου και ένα σύμπλεγμα εκχυλισμάτων 10 υπερτροφών, που προσφέρουν υψηλή και εντατική ενυδάτωση και αντιοξειδωτική δράση. Extra tip: Είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ, που σημαίνει ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως κρέμα ημέρας, μιας και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. 

Αυτά, αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι για μια ολοκληρωμένη skincare routine, θα τα βρεις στο www.elbeauty.gr

Τζαβέλλα 42Α, εμπορικό κέντρο Άρτεμις, Νέο Ψυχικό

Facebook Instagram Pinterest