Style & styling classes από την fashiοn expert Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

«Mία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να εκφράζει την προσωπικότητα, τη φαντασία, το συναίσθημα και –εννοείται- το ταλέντο του με ιδέες, τάσεις, στυλ και άποψη. Η μόδα μπορεί να έχει -ή να μην έχει- κανόνες, αλλά το προσωπικό στυλ είναι η «γαρνιτούρα» που κάνει πάντα τη διαφορά και το ταλέντο το «κερασάκι» στην τούρτα που ανατρέπει τους κανόνες!

Η “ΤΑΞΗ” ΤΟΥ MAIOY ΞΕΚΙΝΑΕΙ TA ΜΑΘΗΜΑΤΑ STYLING!!

H Αλεξάνδρα Κατσαίτη η πιο γνωστή & καταξιωμένη STYLIST στο χώρο της μόδας ως Image maker, Fashion Director & Celebrity Stylist συνεχίζει τα «ΑLL ABOUT STYLE & STYLING” SEMINARS στο STYLISHIOUS SHOWROOM στο Κολωνάκι σλλά & ONLINE!

Ώρα να «μπούμε» στην τάξη του Mάη  να μάθουμε τα μυστικά του Styling & πώς να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της εικόνας !!

Κορίτσια, αγόρια κάθε ηλικίας που αγαπούν την μόδα και το στυλ, ερασιτέχνες ή και αυριανοί επαγγελματίες, που αναγνωρίζουν την δύναμη της εικόνας και την θέλουν με το μέρος τους στην επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή δηλώστε συμμετοχή στα STYLE & STYLING SEMINARS.

Όσοι ψάχνετε μονίμως για κάτι στην ντουλάπα, εσείς που αναζητάτε πάντα την ιδανική εφαρμογή για τον σωματότυπό σας και απογοητεύεστε, όσοι δεν τολμάτε την αλλαγή που πάντα ονειρεύεστε ή πάντα επηρεάζεστε από τους άλλους, επιθυμείτε ανανέωση αλλά προβληματίζεστε πώς να την επιτύχετε, εσείς είστε οι συμμαθητές στην ΝΕΑ STYLE CLASS που τώρα ξεκινάει με «μέντορα» την Αλεξάνδρα Κατσαίτη!

Με την εμπειρία, τις συμβουλές, την γνώση, τις οδηγίες και την καθοδήγηση της διάσημης stylist όλα τα παραπάνω γίνονται παρελθόν. Με καινούργια ματιά το στυλ και η  προσωπικότητα του καθενός ξεχωριστά ξεδιπλώνεται, προβάλλεται και αναδεικνύεται και από την πρώτη σας συνάντηση στα μαθήματα Styling που ξεκινούν 6:30-9:30  ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΙΟΥ  στο STYLISHIOUS Showroom για 5 απογεύματα Η ONLINE την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 5:00-7:00 για 5 Τεταρτες!

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη είναι η ιδανική φίλη που όλοι ψάχνουμε όταν αναρωτιόμαστε για το Σωστό ή Λάθος, το Nαι ή Όχι στο ντύσιμο, στο στυλ, στο συνδυασμό ή σε μία καινούργια αγορά, απόφαση ή Νέο Ξεκίνημα!

 Με το μαγικό της ραβδάκι θα κάνει το πριν παρελθόν και το μετά Παράδεισο του styling απελευθερώνοντας το στυλ & την εικόνα σε «μαθητές & μαθήτριες»  των Style & Styling Classes που θα διαρκέσουν 5 απογεύματα και ολοκληρώνονται μέσα σε 1 μήνα ένα μήνα με τα μικρά μυστικά και τις μαγικές της συμβουλές!!

«Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν με μια φρέσκια ματιά σε έναν παλιό καθρέφτη!»

ΗΜΕΡΕΣ – ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ στο SHOWROOM

Δευτέρα απόγευμα

5 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ

1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

3 ΩΡΕΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

18:30

ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

Δευτέρα 8 ΜΑΙΟΥ

ΚΟΣΤΟΣ : 600E

ΗΜΕΡΕΣ – ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ONLINE

Τετάρτη απόγευμα μέσω ΖΟΟΜ

5 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ

1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

2 ΩΡΕΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

17:00

ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

Τετάρτη 10 ΜΑΙΟΥ

ΚΟΣΤΟΣ : 500E

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ  ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 200Ε

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:

ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΥ 1, Κολωνάκι

Τηλ: 210.7296493

Email: info@stylishious.com

 

Read More

And More