Γιώργος Λιάγκας: «Γι’ αυτό δεν έρχεται κανένας πολιτικός αρχηγός εδώ, μιλάμε με άλλη γλώσσα»

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Διονύση Σαββόπουλο στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη δική του εκπομπή.

«Ο κύριος Τσίπρας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι ο καλός και ο κακός μπάτσος; Δηλαδή, μένουν σε ένα δωμάτιο όλο το βράδυ και λένε: εσύ Έλενα Ακρίτα θα είσαι ο κακός μπάτσος για να περιφρουρήσουμε τα δικά μας ψηφαλάκια. Εγώ για να πάρω και καμία ψήφο από απέναντι, θα είμαι ο καλός μπάτσος. Εγώ θα βγω και θα πω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, που αυτό είναι το σωστό. 

Επίσης, ωραία η αιχμή ότι ο Σαββόπουλος είναι φίλος με τον Μητσοτάκη και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Αυτό είναι μία ειρωνεία που επιτρέπεται στην πολιτική αντιπαράθεση. Επίσης, αν αυτό είναι η σωστή θέση, ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του; Μόνο τον Κατρούγκαλο διαγράφει; Γιατί δεν τράβηξε πολιτικά το αφτί στην κα Ακρίτα που τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι με αυτούς που έχουμε ταυτιστεί, πολλές φορές μας απογοητεύουν. Εκεί όμως είναι η ωριμότητα της γυναίκας ή του άνδρα ώστε να αντιληφθεί ότι ο καθένας μας μπορεί να πει ό,τι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και όχι να τον απαξιώσουμε για τις απόψεις του».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αχ Θεέ μου… Γι’ αυτό δεν έρχεται εδώ κανείς, γιατί εδώ μιλάμε με άλλη γλώσσα. Δεν στηρίζουμε κανέναν. Είναι προφανώς και η θέση μας να μην έρχεται κανείς. Και να σας πω και μία αλήθεια; Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω».

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164