Eres: Η νέα beachwear συλλογή έχει αέρα βραζιλιάνικου καλοκαιριού

Για τη φετινή beachwer συλλογή ο οίκος ERES εμπνεύστηκε από την ηλιόλουστη και τροπική ατμόσφαιρα ενός βραζιλιάνικου καλοκαιριού.

 

Η υπέροχη collection αποτελείται από εντυπωσιακά κομμάτια σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα summer prints.

 

 

 

To κίτρινο της μπανάνας, ρίγες που θυμίζουν ομπρέλες σε resort προορισμούς, ανανάδες και λουλούδια αποτυπώνονται στα μαγιό και στα beachwear κομμάτια.

 

 

Μαγιό, ρούχα για την παραλία, αξεσουάρ, σανδάλια και καπέλα με μοναδικό στιλ και την υπογραφή του all time classic brand: Eres!

 

Η Εres beachwear συλλογή προσφέρει μία φρέσκια καλοκαιρινή φρέσκια ντουλάπα πο θα κάνει την διαφορά.Μία ολοκληρωμένη πρόταση για το απόλυτο ντύσιμο του καλοκαιριού σε σχέδια που έχουν άψογο στιλ και διαχρονικά summer κομψότητα!

Παράλληλα η ERES και η Goossens συνεργάζονται και  λανσάρουν μια νέα capsule συλλογή, από κοσμήματα, για να διακοσμήσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα με φαντασία.

Κάθε κομμάτι της συλλογής αυτής, καλλιεργεί ένα couture και δημιουργικό πνεύμα, μια ελευθερία του τόνου έκφρασης μέσα από εξαιρετικά κομμάτια. Η συλλογή εκπλήσσει με ένα έξυπνο και απροσδόκητο συνδυασμό σχημάτων και πολύτιμων υλικών.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της με εκείνη της ERES, η Goossens δημιούργησε ηλιόλουστα και πολύχρωμα κομμάτια για το καλοκαίρι, αντανακλώντας τη ζωηρή χαρά που έχει η Summer 2023 ΕRES collection.

Χαρούμενα γούρια και πολύχρωμα μαργαριτάρια, σε συνδυασμό με ροκ κρύσταλλο, την εμβληματική πέτρα της Goossens, δίνουν τον τόνο της συλλογής.

Έντονο κίτρινο, πράσινο της ζούγκλας, Maracas μπλε, ροζ της Γρεναδίνης: το χρώματα από την ανοιξιάτικη σειρά ERES Summer 2023, χρησιμοποιούνται στα κοσμήματα της capsule συλλογής.

Το καλοκαιρινά κοσμήματα από τη συλλογή Goossens x ERES, γίνονται τα σύγχρονα φυλαχτά μας και ντύνουν τα ρούχα μας  φέρνοντας την διάθεση και την κομψότητα των κοσμημάτων υψηλής ραπτικής.

Οι συλλογή GOOSENS x ERES διατίθενται αποκλειστικά στην boutique ERES  στο NAMMOS Village.

 

 

 

Ετικέτες

Read More

And More