Η Μάγισσα: Η μεγάλη στιγμή για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο έφτασε – Όσα θα δούμε απόψε

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται «Η Μάγισσα» απόψε, Τετάρτη 18/10 στον ANT1.

Η Θεοφανώ κι ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σ’ επικίνδυνους δρόμους. Η μεγάλη τους στιγμή έρχεται και κανείς δεν ξέρει αν αυτό που καίει την ψυχή τους είναι απειλή ή ευλογία.

Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.

Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά.

Ο Μισέλ, κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού.

Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία. Η απόφαση αυτή οδηγεί την κατάσταση στ’ άκρα κι ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουν έναν εκρηκτικό καυγά.

Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά κι ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό…

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164