Κεφτεδάκια λαχταριστά και χορταστικά μεν αλλά και γιορτινά χάρη στο κουκουνάρι που περιέχει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
 - 1 κρεμμύδι τριμμένο
 - 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
 - 1/4 κ.γλ. κύµινο
 - ¼ κ.γλ. κόλιανδρο
 - 1/2 κ.σ. πάπρικα
 - 4 ολόκληρα ντοματάκια ψιλοκομμένα
 - 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 80 γρ. κουκουνάρι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάζεις σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο, τον κόλιανδρο, την πάπρικα, τα ντοματάκια, το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι
 - Τα ζυμώνεις καλά μέχρι να αφρατέψει το μείγμα
 - Καλύπτεις το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το αφήνεις στο ψυγείο για 1.5-2 ώρες
 - Προθερµαίνεις το φούρνο 200 βαθμούς
 - Στρώνεις σε ένα ταψί ή σκεύος χαρτί ψησίματος
 - Πλάθεις με τα χέρια σου τα κεφτεδάκια και τα τοποθετείς στο ταψί
 - Τα αφήνεις να ψηθούν για 8-10 μέχρι να πάρουν χρώμα
 - Τα συνοδεύεις με τηγανητές πατάτες ή ρύζι.
 
Κεντρική photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.