Αντώνης Σρόιτερ σε Λουιζίδου – Κωνσταντινίδου: «Δεν περίμενα να σας συναντήσω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Αυτοψία μπήκαν στα παρασκήνια των πετυχημένων σειρών του Alpha καταγράφοντας όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Ρένια Λουιζίδου και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, οι οποίες φέτος πρωταγωνιστούν ως μοναχές στο «Φόνοι στο καμπαναριό» μίλησαν για τα εξωτερικά γυρίσματα και της απαιτήσεις της δουλειάς.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μάλιστα σχολίασε κατά τη συνάντησή τους: «Δεν περίμενα να σας συναντήσω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής», καθώς οι ηθοποιοί βρέθηκαν σε σχετικό ξενοδοχείο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

«Εγώ έχω ξανακάνει γύρισμα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής αλλά χωρίς να είμαι καλόγρια. Σήμερα εδώ το τερμάτισα», σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου.

\

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164