Το κολοκύθι είναι λαχανικό εποχής και εκτός από τα παραδοσιακά πιάτα μπορείς να φτιάξεις μια υγιεινή σαλάτα με φέτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος στη μέση
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 2 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
 - 430 gr βρασμένα ρεβίθια
 - 2 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
 - 1/ φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
 - 100 gr φέτα
 - αλάτι
 - πιπέρι.
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλείφεις τα κολοκυθάκια με ελαιόλαδο και προσθέτεις αλάτι και πιπέρι
 - Τα τοποθετείς σε ένα μικρό ταψί και τα ψήνεις στο grill στους 180 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά
 - Τα αφήνεις στην άκρη μέχρι να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου
 - Μόλις κρυώσουν τα κόβεις σε φέτες
 - Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα κολοκυθάκια και προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά
 - Σερβίρεις.
 
Κεντρική photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.