Survivor: Ο Γιώργος Γκιουλέκας ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor και η ομάδα των κόκκινων έχασε από την ομάδα των μπλε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού και να υποδείξουν -για δεύτερη συνεχόμενη μέρα – έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι υπέδειξαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Στο αποψινό συμβούλιο οι Διάσημοι ψήφισαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος αφού άκουσε το όνομά του είπε: «Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε» ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164