Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ με το «Πρωίαν σε είδον» για τη νέα σεζόν

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκαναν στην ΕΡΤ ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με την πρωινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η οποία επέστρεψε για τη νέα σεζόν.

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω και πάλι! Να έχουμε μία όμορφη τηλεοπτική σεζόν, να είμαστε καλά, να έχουμε ωραία θέματα», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος. 

«Η αλήθεια είναι ότι εκεί που κάθεσαι στην ξαπλώστρα και σκάει το κύμα και τρως το club sandwich κανείς δεν αναφώνησε: “μου λείπει το γραφείο” μου. Εμείς εδώ έχουμε φτιάξει μια συνθήκη που έχει τόση αγάπη, τόση όρεξη, τόσο κέφι, που θες να έρθεις στο γραφείο. Θες να έρθεις στη δουλειά με καινούργιους και παλιούς συνεργάτες», πρόσθεσε στην έναρξη της εκπομπής η Τζένη Μελιτά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164