Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα με νερό ρίχνεις τα ρεβίθια και τα βράζεις για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
 - Τα βάζεις στο σουρωτήρι και τα αφήνεις να στραγγίξουν
 - Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το κολοκύθι, το καρότο και τη μελιτζάνα, για περίπου 5 λεπτά
 - Προσθέτεις τα ρεβίθια, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και νερό τόσο ώστε να καλύψεις τα υλικά
 - Τα αφήνεις να βράσουν για 20 λεπτά περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
 - Ρίχνεις τον άνηθο και τα ντοματίνια και τα αφήνεις 2-3 λεπτά ακόμη
 - Το αποσύρεις από τη φωτιά και σερβίρεις.
 
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.