Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα από τον Στέφανο Κασσελάκη – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την επικοινωνία που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με αφορμή τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ αλλά, και το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον ίδιο λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως την Κυριακή 15/9 δέχτηκε ένα τηλεφώνημα για «καλή επιτυχία» από τον Στέφανο Κασσελάκη που την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της.

«Συμπαθώ τον Στέφανο Κασσελάκη σε προσωπικό επίπεδο. Χθες με πήρε τηλέφωνο, του είχα στείλει και εγώ για τον γάμο του. Με πήρε να μου ευχηθεί “Καλή επιτυχία”. Ούτε να μου πει κάτι ή να ρωτήσει οτιδήποτε.

Μου ευχήθηκε και με ευχαρίστησε που ήταν και πέρσι καλεσμένος στην εκπομπή. Τον ρώτησα πώς είναι και μου είπε “Δόξα τω Θεώ Κατερίνα μου” και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι ένας κύριος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164