Ο Βασίλης Γκουρούσης, κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στη δίκη Μάνου Παπαγιάννη – Σοφίας Παυλίδου ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως μετά το περιστατικό, πήρε τηλέφωνο την ηθοποιό για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως ισχυρίστηκε ο θεατρικός παραγωγός, εκείνη του απάντησε πως είναι όλα καλά, να μην ανησυχεί, δεν έγινε κάτι και πως θα πάει κανονικά στο θέατρο το βράδυ.
Ακούγοντας τα λεγόμενά του η Σοφία Παυλίδου αλλά και ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Μίντζιας αμφισβήτησαν τα όσα ο Βασίλης Γκουρουσης ισχυρίστηκε πως ειπώθηκαν στο εν λόγω τηλεφώνημα, με τον συνήγορο υπεράσπισης της ηθοποιού -ο οποίος μάλιστα ήταν παρών τότε στην συγκεκριμένη κλήση- να ρωτά τον Βασίλη Γκουρούση αν θα ήθελε να ακουστεί στο δικαστήριο η συγκεκριμένη συζήτηση σε περίπτωση που ήταν καταγεγραμμένη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο τότε παραγωγός της παράστασης «Πετάει – Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο απάντησε αρχικά ναι, στην συνέχεια όμως φάνηκε να αλλάζει γνώμη.
Τότε, ο διάλογος αυτός προκάλεσε την αντίδραση της δικηγόρου του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννας Παναγοπούλου, η οποία κατηγόρησε την άλλη πλευρά για παράνομη ηχογράφηση της τότε συνομιλίας Παυλίδου – Γκουρούση χωρίς την έγκριση του δεύτερου.
Σε επικοινωνία του TLIFE με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καταγεγραμμένη καμία συνομιλία και πως ποτέ δεν ειπώθηκε ενώπιον του δικαστηρίου κάτι τέτοιο από τον ίδιο, παρά μόνο έκανε μια υποθετική ερώτηση προς τον Βασίλη Γκουρούση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσον αφορά στην εν λόγω συνομιλία, η πλευρά της Σοφίας Παυλίδου ισχυρίζεται πως σε αυτό το τηλεφώνημα με τον Βασίλη Γκουρούση την επομένη του συμβάντος, η ηθοποιός τον ενημέρωσε αναλυτικά για το περιστατικό και του εξήγησε την όλη κατάσταση. Του είπε, ακόμη, πως έχει χτυπήσει και δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο θέατρο.
Ο Βασίλης Γκουρούσης, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της Σοφίας Παυλίδου, επέμενε να της ζητάει να πάει στο θέατρο για να βρεθούν όλοι μαζί και να τα βρουν, με τη Σοφία Παυλίδου να του απαντά χαρακτηριστικά: «Βασίλη μου, σου εξήγησα. Δεν μπορώ να έρθω πονάω και δεν θέλω να αντικρίσω τον Μάνο».
Μάλιστα ο παραγωγός της τότε παράστασης, φέρεται να της παραδέχτηκε πως ξέρει τι της συνέβη από τον Μάνο Παπαγιάννη καθώς είχε μιλήσει και με τον ίδιο.
Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση έξω από το δικαστήριο
Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, εκφράζοντας την σκέψη του να κινηθεί νομικά κατά της Σοφίας Παυλίδου.
«Εμμένω σε όσα έχω καταθέσει κατά της κυρίας Παυλίδου και έχω να πω κάτι ακόμα. Θα κινηθώ νομικά εναντίον της, γιατί ο συνήγορός της είπε μέσα στο δικαστήριο ότι η κυρία Παυλίδου με κατέγραφε, όταν μιλάγαμε. Αυτό σημαίνει ότι ήταν όλο ένα παιχνίδι για να μας εμπλέξουν όλους. Πιστεύω ότι από την αρχή ήταν ένα παιχνίδι για να μας εμπλέξουν όλους.
Βάσει και αυτού που είπε ο δικηγόρος της κυρίας Παυλίδου, που ζήτησε να παιχτεί το απόσπασμα της συνομιλίας μου με την κυρία Παυλίδου, το οποίο το δέχτηκα γιατί ποτέ δεν έχω πει κάτι τέτοιο αλλά η κυρία Παναγοπούλου δεν ήθελε, αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά» είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.
Όσο για την ολιγόωρη απουσία του από το δικαστήριο που προκάλεσε αναστάτωση, ο Βασίλης Γκουρούσης εξήγησε: «Εγώ έφυγα γιατί έπρεπε να πάω σε μια δουλειά, ζήτησα άδεια και έφυγα. Το γνώριζε η συνήγορος του Μάνου Παπαγιάννη, η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου. Έπρεπε να πάω σε μια δουλειά και να γυρίσω, αυτό και έκανα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.