Πέτρος Πολυχρονίδης: Στα νησιά Φίτζι με τη σύντροφό του – Δες φωτογραφίες και βίντεο

Μια εξωτική απόδραση πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος ταξίδεψε στα μαγευτικά νησιά Φίτζι μαζί με τη σύντροφό του, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού.

Ο γνωστός παρουσιαστής, καθ’ όλη της διάρκεια του ταξιδιού, δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από τα social media, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από τις ημέρες του εκεί.

Από τροπικές παραλίες με λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά, μέχρι στιγμές χαλάρωσης σε πολυτελή resorts και δραστηριότητες στη φύση, το ζευγάρι έζησε μια εμπειρία ζωής.

Τα νησιά Φίτζι φημίζονται για τη φυσική τους ομορφιά, τη φιλοξενία των κατοίκων τους και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν στους επισκέπτες, κάτι που φαίνεται πως λάτρεψε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύντροφό του.

Δες τις φωτογραφίες

 

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Polychronidis (@petrospolychronidis)

«Νιώθω ότι είμαι πολλά χρόνια σε κάτι, όταν με κουράζει. Είμαι 12 χρόνια με τη γυναίκα μου, δεν με έχει κουράσει καθόλου, άρα δεν είναι πολλά χρόνια. Είμαι 12 χρόνια στον Τροχό Της Τύχης, δεν με κουράζει, νιώθω σαν να ξεκίνησα χθες. Δεν είμαι άνθρωπος των αριθμών, μακάρι να βγουν και άλλα τηλεπαιχνίδια. Τα τηλεπαιχνίδια είναι το αποκούμπι του κόσμου να μην ακούει δυσάρεστες ειδήσεις» είχε δηλώσει για τη σύντροφό του στο Πρωινό ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης».

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164