GNTM πρεμιέρα: Ο Λάκης Γαβαλάς και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτουν τι θα δούμε απόψε

Λίγες ώρες πριν την αποψινή πρεμιέρα του έκτου κύκλου του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star.

Η creative director κι ο σχεδιαστής μόδας, μίλησαν για το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, αλλά και τη μεταξύ τους χημεία.

Και οι δύο συμφώνησαν πως πρόκειται για το καλύτερο casting ever, ενώ στάθηκαν στον χαρακτήρα και το ήθος των διαγωνιζόμενων.

«Όταν άρχισαν να αποχωρούν έβλεπες πώς χαιρετάει το παιδί που φεύγει, τα παιδιά που μένουν. Μπράβο στους γονείς, γιατί όλα τα παιδιά είναι τόσο καλά αναθρεμμένα, που πραγματικά αξίζουν μια θέση στη μόδα», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στο GNTM 6.

Όσον αφορά τα concept, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πως θα έχουν μια αλληλουχία, αποκαλύπτοντας: «Με την ομάδα του GNTM είπαμε πως φέτος θέλουμε να πούμε μια ιστορία. Τι χρειάζεται να έχει ένα μοντέλο για να μπορεί να έχει μια πορεία; Κι έτσι χτίστηκαν τα κόνσεπτ. Δηλαδή από το πρώτο θα καταλάβετε ότι υπάρχει μια ιστορία. Ξεκινάμε με έντονα, συναισθηματικά και πιο active πράγματα για να φτάσουμε στην κίνηση».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε: «Υπάρχουν τρόποι και τρόποι για να βάλεις κάποια άτομα να διεκδικήσουν μια θέση. Εμείς πρέπει να είμαστε και με τον βούρδουλα και με το χάδι. Μπορώ να πω όμως, ότι αυτή τη φορά, ο βούρδουλας δεν χρειάστηκε καθόλου. Τα παιδιά είχαν έναν ευγενή συναγωνισμό». 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164