Στάθης Σχίζας για Γιώργο Καράβα: «Του ζητάω δημόσια συγγνώμη για την δήλωση που είχα κάνει»

Για την κριτική που είχε κάνει στον Γιώργο Καράβα πριν την πρεμιέρα στο Exathlon αλλά και για τον τραυματισμό του στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο Στάθης Σχίζας, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

Αρχικά ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε στον τραυματισμό του λέγοντας: «Το χέρι μου σακατεύτηκε, έχει σπάσει σε 2-3 σημεία και είμαστε για χειρουργείο. Συνέβη σε μια “ήρεμη” πίστα στο Exathlon, το έσπασα, συνέχισα να τρέχω και… γεια σας».

Ο Στάθης Σχίζας απάντησε στη συνέχεια για τον Γιώργο Καράβα λέγοντας: «Στην αρχή είχα κάνει μια δήλωση και είχα πει ότι μου “κλωτσάει” σαν παρουσιαστής. Τώρα που τον γνώρισα και τον είδα πώς είναι να δουλεύει, έπεσα έξω, του ζητάω δημόσια συγγνώμη. Είναι όπως πρέπει να είναι και προσπαθεί συνέχεια να γίνεται καλύτερος».

Να θυμίσουμε ότι ο Στάθης Σχίζας, λίγο πριν μπει στο Exathlon είχε δηλώσει: «Ο Καράβας είναι το παιδί με τα μαλλιά από το GNTM; Τι να πω. Μου κλωτσάει λίγο. Είναι ένα πρότζεκτ που θέλει να ασχολείσαι με τη γυμναστική, να είσαι πιο έντονος. Ο άνθρωπος δεν το συζητώ, είναι καταξιωμένος στη δουλειά του, αλλά η δουλειά του δεν κολλάει με αυτό το πρότζεκτ. Αν ο σχολιασμός είναι γλυκανάλατος τότε θα βγει όλο το πρόγραμμα έτσι».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164