Γιώργος Τράγκας: Προς ενοικίαση το πολυτελές σπίτι του στην Ακρόπολη

Ένα από τα πολυτελή σπίτια του Γιώργου Τράγκα έχει βγει προς ενοικίαση, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Χρήστου Λυσσέα στην εκπομπή Buongiorno στο Mega.

Ειδικότερα, το διαμέρισμα του εκδότη που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021, βρίσκεται 200 μέτρα από το Ηρώδειο και έχει εντυπωσιακή θέα.

Ο δικηγόρος του γιου του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα, φιλοξενήθηκε στο Mega, και επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο σπίτι δεν ανήκει πλέον σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

«Είχε αγοραστεί από βρετανική εταιρία, συμφερόντων του Γιώργου Τράγκα. Είχε αγοραστεί με πίστωση ενός μεγάλου μέρους του τιμήματος και με το δικαίωμα του πωλητή, μίας κυρίας συγκεκριμένα, να πάρει πίσω την κυριότητα. Μεσολάβησε ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα, δεν πληρώθηκε το τίμημα και το σπίτι το πήρε πίσω η συγκεκριμένη κυρία. Ταυτόχρονα ήρθε η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, το δέσμευσε, και έτσι τώρα αυτό το σπίτι ανήκει σε κυριότητα στην πωλήτρια, το έχει δεσμεύσει η Αρχή και το μόνο δικαίωμα είναι να το νοικιάσει».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164