Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Πολυξένη Μυλωνά βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα, μετά τον πολιτικό τους γάμο.
Το ζευγάρι μίλησε για την μακροχρόνια σχέση τους, με τον ηθοποιό να περιγράφει όσα συνέβησαν κατά την αναχώρησή τους για το Δημαρχείο για τον πολιτικό τους γάμο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Έκανα τον γάμο για να της δώσω χαρά. Γιατί αν η γυναίκα σου είναι χαρούμενη, τότε εσύ είσαι ευτυχισμένος. Ζούμε μαζί στην Κυψέλη, η νύφη ετοιμάστηκε μέσα στο δωμάτιο και φόρες ένα πανωφόρι, έβρεχε, φάγαμε πρώτα και μετά βγήκαμε να κάνει την βόλτα του ο σκύλος μας και μετά πήραμε ένα ταξί και είπαμε ότι πάμε για γάμο», ανέφερε ο Σωτήρης Χατζάκης.
Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, οι δυο τους καθυστέρησαν, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ταξί να φύγει από το σημείο, με τον Σωτήρη Χατζάκη να κάνει ωτοστόπ.
«Ο οδηγός είπε ότι αργήσαμε γιατί μας περίμενε. Άρχισα να σταματάω ΙΧ και να λέω ότι παντρευόμαστε, εκείνη τη στιγμή βρίσκουμε ένα ταξί», είπε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Σωτήρης Χατζάκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ