Η Αντιγόνη από τη Ρόδο βρέθηκε στο stage του The Voice διεκδικώντας μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό.
Μετά το τέλος της ερμηνείας της, ο Πάνος Μοζουράκης σχολίασε την εκρηκτικότητά της κάνοντας ένα ντουέτο οι δυο τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολούθησαν τα σχόλια του Χρήστου Μάστορα ο οποίος αντιλήφθηκε το ταλέντο της στοιχεία του χαρακτήρα της, με την Αντιγόνη να ενημερώνει πως ασχολείται με το θέατρο και την σκηνοθεσία.
«Πρέπει να έχεις κάτι θεατράλε. Η φωνή σου μου θυμίζει κάτι από Τσανακλίδου», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας, τον οποίο η Αντιγόνη επέλεξε για να προχωρήσει στο The Voice.
«Όταν είπε τη λέξη θεατράλε, με κατάλαβε, με ένιωσε και μαζί θα αναδείξουμε αυτό που μπορώ να κάνω», είπε στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη στον Γιώργο Καπουτζίδη για την επιλογή της να πάει με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ