Μελίνα Ασλανίδου: «Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ – Καλύτερα να με έπιαναν»

Λίγο πριν την αποψινή της πρεμιέρα σε γνωστό μαγαζί της Κυψέλης, η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τις οποίες και πράττουν άνθρωποι της showbiz αποκαλύπτοντας πως και η ίδια στο παρελθόν έχει οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Δεν είναι θέμα εικόνας, αν συλληφθεί κάποιος χωρίς δίπλωμα ή υπό την επήρεια αλκοόλ. Είναι θέμα συνείδησης. Δεν είναι θέμα δημόσιου προσώπου αλλά ανθρώπου γενικά. Είτε είναι δημόσιο είτε δεν είναι, το ίδιο και το αυτό είναι. Κάνει κακό στον εαυτό του άμα το κάνει αυτό» τονίζει η Μελίνα Ασλανίδου.

«Θα πω στο παρελθόν ότι είχα οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, με ένα δυο ποτά. Ξέρεις πόσο το έχω μετανιώσει; Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου. Συγνώμη κιόλας δηλαδή. Να με έπιαναν. Χτύπα ξύλο, δόξα τω Θεώ, δεν μου έχει συμβεί κάτι αλλά αν μου συνέβαινε; Δεν θα χτυπούσα μετά το κεφάλι μου στον τοίχο;» αποκαλύπτει η Μελίνα Ασλανίδου.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164