Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάλλον οδηγούσε άλλος το αμάξι, τώρα είναι στην Αφρική για διακοπές» λέει η μητέρα του

Στο επίκεντρο βρέθηκε πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αποκάλυψη για την κλήση που έλαβε λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Τόσο ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί όμως όσο και η μητέρα του, υποστηρίζουν πως στη θέση του οδηγού δεν καθόταν ο ίδιος, όταν σημειώθηκε η παράβαση αλλά κάποιος άλλος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα, ενώ η μητέρα του, Τζούλια Σάλνικοβα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Φρόσω Κυριαζή για το πάθος του γιου της για τα πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα αλλά και για το πρόστιμο που του βεβαιώθηκε.

«Ο Στέφανος είναι στην Αφρική, κάνει διακοπές. Πριν δύο μήνες που έγινε αυτό ήταν στην Ελλάδα ο Στέφανος; Είναι μακριά. Μάλλον οδηγούσε άλλος. Προετοιμασίες για το τένις θα κάνει σε λίγο, τον Δεκέμβριο, και μετά θα πάει στην Αυστραλία. Ο Στέφανος είχε κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο σε εμένα και τον πατέρα του» αποκάλυψε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο και για τη συγκεκριμένη περίπτωση προβλέπεται πρόστιμο 2.000 ευρώ και στέρηση διπλώματος για έναν χρόνο.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164