Εριέττα Κούρκουλου: Φωτογραφίζει τον ενός έτους γιο της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε άκρως γιορτινή διάθεση βρίσκεται η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ιδιαίτερα τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τις γιορτές και φέτος φαίνεται να τις περιμένει με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία. Για εκείνη, τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση, οικογενειακές στιγμές και ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μακριά από την ένταση της καθημερινότητας.

Μετρώντας αντίστροφα για την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα γλυκό στιγμιότυπο του μικρότερου γιου της, Λέοντα, τον οποίο απαθανάτισε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο μικρός, Λέων φαίνεται πως έχει κατενθουσιαστεί με τον στολισμό και καθημερινά εξερευνά κάθε γωνία του σπιτιού, μπουσουλώντας. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020. Δύο χρόνια μετά, το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον πρώτο του γιο, τον Νίκο και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισε και τον δεύτερο γιο του, Λέοντα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164