Κώστας Δόξας για YFSF: «Δε μου έχει γίνει πρόταση, ο τρόπος που έφυγα τότε μου άφησε μια πληγή»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν το YFSF να επιστρέφει, η εκπομπή Super Κατερίνα συνάντησε τον Κώστα Δόξα, ο οποίος συμμετείχε στο show το 2021.

Tότε, ο Κώστας Δόξας λόγω της καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία που είχε κάνει η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση σε βάρος του, είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από το show. Tώρα, το όνομά του συζητιέται και πάλι για το YFSF, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει ότι δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση.

«Δε γνωρίζω αν θα επιστρέψει το YFSF. Θα είναι κάτι ευχάριστο αν συμβεί γιατί νομίζω ότι τέτοιου είδους εκπομπές λείπουν από την τηλεόραση. Επειδή έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές σε αυτό το πρότζεκτ, αν μου γινόταν πρόταση, θα έπρεπε να υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι όροι για να συμμετάσχω, που έχουν να κάνουν περισσότερο με το ανθρώπινο κομμάτι, να υπήρχαν δηλαδή συγκεκριμένοι συνεργάτες. Δε μου έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση» είπε ο Κώστας Δόξας.

«Το YFSF ήταν μια υπέροχη εποχή. Όταν αυτό διακόπτεται για κάτι που έχει να κάνει με τη συκοφαντία, ο τρόπος που συνέβη μου άφησε μια πληγή. Σαφώς και όλο αυτό με επηρέασε. Υπήρξε μια εποχή που με ζούσε ο αδελφός μου, μου έκανε καλό όμως στο κομμάτι της αντοχής στον πόνο. Όταν σου λείπουν κάποια πράγματα που τρέφουν τη ματαιοδοξία σου, κοιτάς λίγο τα πιο ουσιαστικά» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής σε άλλο σημείο.

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στον ΑΝΤ1, καθώς ο σταθμός κατοχύρωσε τα δικαιώματα μετάδοσης του συγκεκριμένου προγράμματος. Την ανακοίνωση για το YFSF έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, αναρωτώμενος αν θα το παρουσιάσει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το show μεταμφιέσεων θα επιστρέψει για 8η σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής πιθανό μέσα στον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164