Εριέττα Κούρκουλου: «Η μητρότητα δεν είναι όπως τη φανταζόμουν»

Η Εριέττα Κούρκουλου, συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, πράγματα που τη δυσκολεύουν, την προβληματίζουν αλλά και πράγματα που την κάνουν χαρούμενη.

Ένα από τα βασικά θέματα, για το οποίο συζητά αρκετά συχνά είναι η μητρότητα. Η ίδια άλλωστε έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, για την αποβολή που είχε αλλά και για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε στα social media, η Εριέττα Κούρκουλου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Μια από αυτές είχε να κάνει με το αν η μητρότητα είναι τελικά, όπως την είχε στο μυαλό της ή όχι.

«Όχι βέβαια» ήταν η απάντησή της. 

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το ποιά είναι η δική της απόλαυση μέσα στη μέρα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε: «Το τρέξιμο με τον άντρα μου και το πρωινό μου κουλούρι».

Όσο για το τι της φέρνει χαρά, όταν νιώθει δυστυχισμένη η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε: «Δεν αισθάνομαι δυστυχισμένη η αλήθεια είναι, αλλά σε δύσκολες ημέρες τα αγόρια μου και οι φίλοι μου πάντα μου φέρνουν χαμόγελο».

Η σχέση της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση και του Βύρωνα Βασιλειάδη ξεκίνησε σχεδόν δύο χρόνια πριν από τον γάμο τους το 2020.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Ιουλίου 2020 σε μια παραμυθένια τελετή στη Μύκονο, σε στενό κύκλο και μακριά από υπερβολικά δημοσιογραφικά φλας, με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση να την συνοδεύει στην εκκλησία.

Από τότε, έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με δύο γιους, τον Νίκο και τον Λέοντα, τους οποίους μεγαλώνουν μαζί, ενώ συχνά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media, δείχνοντας πόσο δεμένοι και υποστηρικτικοί είναι μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164