Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαρτίου.
Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην ευγνωμοσύνη με την οποία αντιμετωπίζει κάθε τι στη ζωή και στην καθημερινότητα καθώς και στους γονείς της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είμαι και η χαρά και όλα τα υπόλοιπα. Είμαι ένας άνθρωπος που μου έχει εμφυσηθεί από το σπίτι η ευγνωμοσύνη για τα πράγματα. Γιατί και οι γονείς μου δεν είχαν εύκολη ζωή και το ότι μπόρεσαν να μου παράσχουν εμένα περισσότερα, από ότι οι ίδιοι είχαν, ήταν κάτι που μπορούσα να αντιληφθώ από μικρή και φέρω τη ζωή μου καθημερινά με ευγνωμοσύνη», είπε αρχικά η Νάντια Κοντογεώργη.
Και συνέχισε: «Δηλαδή φυσικά και βιώνω όλα τα συναισθήματα, δεν είμαι καμιά υστερική με τη χαρά. Όταν όμως βιώνεις ευγνωμοσύνη για το ότι ζεις, υπάρχεις, έχεις στέγη… ξέρω ότι είναι αυτονόητα αλλά καλό είναι να τα υπενθυμίζουμε καμιά φορά στον εαυτό μας γιατί έχουμε μάθει να λειτουργούμε συγκριτικά στη λογική μας. Είναι όλα εν συγκρίσει οπότε, όταν μπεις σε ένα νοσοκομείο, την άλλη μέρα είσαι πολύ πιο χαρούμενος από την προηγούμενη που ξέρεις ότι είσαι καλά».
Αναφερόμενη στους γονείς της, η Νάντια Κοντογεώργη σημείωσε: «Δεν ξέρω τι σημαίνει τέλεια οικογένεια ή τέλειοι άνθρωποι ή τέλειοι γονείς. Εντάξει, εγώ είχα ατελείς γονείς, ήμουν ένα ατελές παιδί, ήμασταν μια ατελής οικογένεια για την οποία είμαι βαθιά ευγνώμων. Θέλω να πω ότι και ο αδελφός μου και γω εξελιχθήκαμε και επειδή και παρά το ότι, έτσι νομίζω ότι είναι όλες οι σχετικά υγιείς οικογένειες».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ