Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» και την Μαρία Αντωνά.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε καυστικά την τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης, επισημαίνοντας την ηλικιακή γήρανση του κοινού και εκφράζοντας την προτίμησή του σε ξένες παραγωγές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η τηλεόραση ανοίγει και τη βλέπουν πολύ μεγαλύτερες ηλικίες. Συνήθως ούτε αυτές, γιατί λόγω πρεσβυωπίας ή αλλαγής στα μάτια δεν μπορούν να παρακολουθήσουν. Εγώ βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση. Όχι ελληνική. Τη βλέπω για ανάγκες της δουλειάς. Νομίζω ότι είναι βιαστικό να δώσεις στους νέους παρουσιαστές να μεταφέρουν τόσο μεγάλο φορτίο» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.
Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ και τον Κώστα Τσουρό, ο δημοσιογράφος τόνισε πως: «Αυτό δείχνει τον τρόπο που λειτουργεί το συγκεκριμένο κανάλι. Βγάζει στον αέρα ένα πράγμα μαγνητοσκοπημένο και μετά από μία μέρα κρίνει ότι δεν ήταν καλό. Μα θα έπρεπε να το έχει δει προηγουμένως. Και να πει παιδιά πού πάμε με αυτό. Ήθελε φαντασία; Μόλις το έβλεπε ο οποιοσδήποτε… Ένα παιδάκι νεογέννητο αν το έβαζες να το δει αυτό το πράγμα, θα προτιμούσε να πετάξει το μπιμπερό του στην τηλεόραση γιατί δεν αντέχεται. Στο ΣΚΑΪ, ό,τι και να κάνεις καταστρέφεται Όλοι όσοι ασχολήθηκαν με την ψυχαγωγία, σε οποιαδήποτε μορφή, ακόμα και σε τηλεπαιχνίδι. Εκτός από το φαινόμενο Λιανός».
«Εδώ βλέπουμε ένα πράγμα το οποίο ονομάζεται Κοκλώνης Show. Δηλαδή ο Κοκλώνης τραγουδάει, ο Κοκλώνης λέει η επιτροπή μου, ο Κοκλώνης παρουσιάζει κάποιους που τραγουδάνε ανατολικούς συνήθως ρυθμούς που θυμίζουν Αφγανιστάν… και χαριεντίζεται με κάποιους κυρίους οι οποίοι είναι ημίγυμνοι και φοράνε κάτι φτερά και κάνουν κάτι κληρώσεις. Δεν είναι το Just the 2 of Us. Είναι μία άλλη εκπομπή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έχουν δοθεί χρήματα σε ανθρώπους οι οποίοι έπρεπε οπωσδήποτε να πλαισιώσουν σε αυτό το όραμα που είχε για την προσωπικότητά του και την τηλεοπτική του υπόσταση, να το πλαισιώσουν. Και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τους δελεάσεις, παρά μόνο πληρώνοντάς τους αδρά. Δεν μπορεί να έχεις σταρ και Mega σταρ να σου τραγουδάνε για τη γιορτή σου “να ζήσεις Νικόλα και να έχουν γράψει τραγουδάκι”, αν δεν πληρωθούνε. Δεν θα το κάνουν επειδή γουστάρουν» σχολίασε για τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ