Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη σοκαριστική εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την κακοποιητική συμπεριφορά του Μπάμπη Λαζαρίδη, μίλησε για πώς ο επιχειρηματίας ήταν διαρκώς δίπλα της παρατηρώντας τις κινήσεις της.
«Νομίζω είναι κάτι που δεν πέφτουμε από τα σύννεφα που το ακούμε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάντησή της με την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία πριν από αρκετά χρόνια, όσο εκείνη ήταν στα παρασκήνια της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Δούλευα ρεπόρτερ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος είχε φέρει καλεσμένη την Αγγελική Ηλιάδη σε εορταστικό να τραγουδήσει. Μου είπαν να τη φωνάξω να ετοιμαστεί και ήθελε η κοπέλα να πάει στην τουαλέτα και της είπα να τη συνοδεύσω και ο Μπάμπης Λαζαρίδης ήρθε από πίσω. Το θυμάμαι και ανατριχιάζω και μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Όσο για την απόφαση της τραγουδίστρια να μοιραστεί δημόσια την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Μπάμπη Λαζαρίδη, 18 χρόνια μετά τον θάνατό του, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είπε πως δεν το έκανε όλα αυτά τα χρόνια σεβόμενη το παιδί της, τώρα το έχει συζητήσει με τον γιο της και μπορεί να μιλήσει δημόσια για κάτι τέτοιο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη στο podcast «Unblock» με την Ελίνα Παπίλα ανέφερε για την σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές να φύγω, αλλά υπήρχαν απειλές, υπήρχαν διάφορα πράγματα.
Δηλαδή είχα ένα μωρό στην αγκαλιά μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω κάτι. Πάρα πολύ σκληρό για ένα κορίτσι 24 χρονών να το περνάει αυτό, και να μην ξέρει αν θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Πολλές φορές φοβόμουνα και για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.