Διαμαντής Διονυσίου: «Το επίθετό μου με βοήθησε αλλά μου έβαλε και εμπόδια – Υπάρχει σύγκριση και με τα αδέλφια μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Τσαούση παραχώρησε ο Διαμαντής Διονυσίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη του, τη σχέση με τα αδέλφια του, αλλά και για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

«Εκτός μουσικής σκηνής είμαι απλός άνθρωπος. Πάω στο σπίτι, στην οικογένειά μου και στην κορούλα μου. Έχω αδυναμία στην κόρη μου. Της διαβάζω παραμύθια πριν κοιμηθούμε μαζί, την πάω στο σχολείο, την παίρνω απ’ το σχολείο. Εντάξει, μαζί με τη γυναίκα μου βέβαια, αλλά αυτή η σχέση είναι φοβερή», είπε αρχικά ο Διαμαντής Διονυσίου.

Για τη σύγκριση με τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, ο ίδιος ανέφερε: «Υπάρχει σύγκριση τεράστια γιατί μπορεί να είσαι καλός τραγουδιστής, αλλά υπάρχουν τα σχόλια που λένε, “εντάξει, Στράτος δεν είναι”. Εμείς ακολουθήσαμε τα βήματα του πατέρα μας και πιστεύω είμαστε αντάξιοι συνεχιστές. Όταν ξεκινούσα, ήμουν 22 χρονών και μεγάλα ονόματα δεν θέλανε να ξεκινήσω μαζί τους. Πάντως δεν είχα βοήθεια, προχωράω μόνος μου με τα αδέλφια μου.

«Με τον Στέλιο είμαστε λίγο πιο κοντά, αλλά τα ίδια λέμε. Δηλαδή αυτό που θα πω στον Στέλιο, θα το πω και στον Άγγελο. Απλώς είναι σαν πατέρας μου ο Άγγελος και ο Στέλιος πιο πολύ αδερφός», κατέληξε ο Διαμαντής Διονυσίου.

Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας. Είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά,  τον Άγγελο Διονυσίου, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Διαμαντή Διονυσίου και μία κόρη, τη Τασούλα Διονυσίου. Πέθανε στις 11 Μαΐου 1990, σε ηλικία 54 ετών.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164