Το απόγευμα της Τρίτης 28 Απριλίου, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε ότι τον προσεχή χειμώνα θα κάνει διάλειμμα από τις αθηναϊκές πίστες. Με ανάρτηση – βίντεο, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι νιώθει την ανάγκη να ξεκουραστεί από τη νύχτα.
Ο Γιώργος Λιάγκας, παρουσιάζοντας το θέμα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, προχώρησε σε διευκρινίσεις για το παρασκήνιο της απόφασης του δημοφιλούς καλλιτέχνη και στενού του φίλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μπορεί η παρουσία της Δέσποινας Βανδή στην τελευταία βραδιά του Αντώνη Ρέμου να μην είναι τυχαία. Εγώ αν με ρωτάτε -κι αυτό που λέω τώρα είναι εικασία- δεν πιστεύω ότι θα μείνει έναν χρόνο εκτός. Θα κάνει την εμβληματική συναυλία στη Θεσσαλονίκη και είτε με συναυλιακή προσέγγιση, είτε με μια συνεργασία ενός μήνα να κάνει και κάτι άλλο» ανέφερε ο παρουσιαστής.
«Πέρσι ο Αντώνης, και το ξέρω καλά, είχε πάρει την απόφαση, μεσούσης της σεζόν, να μην τραγουδήσει φέτος. Πέρσι, πρόπερσι. Και πήρε την απόφαση για πέρσι. Τώρα την ανακοίνωσε την απόφαση. Μην μας κάνει εντύπωση… και ένα τρίτο σενάριο βάζω εγώ… να μην ξεκινήσει ο Αντώνης τη χρονιά. Να κάνει τις επετειακές συναυλίες που θέλει και κάποιες εμφανίσεις privé και τα λοιπά σε κάποια εξειδικευμένα μαγαζιά, ωραία, και καμιά περιοδεία. Και να αργήσει μεν, αλλά να ξανασυνεργαστεί με τον κύριο Κοτταρίδη και τον κύριο Μαροσούλη, λίγο μεταχρονολογημένα. Δηλαδή, ακόμα και στο Nox μπορεί να τον δούμε, λίγο αργότερα» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή, υπάρχουν σενάρια που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα στο NOX.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δύο ημέρες μετά το μεγάλο φινάλε του στο NOX με τον Χρήστο Μάστορα, ο Αντώνης Ρέμος προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση μέσω Instagram:
«Φιλαράκια μου, καλησπέρα. Μόλις ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις μας στο NOX. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα υπέροχα βράδια που κάναμε παρέα, που ζήσαμε παρέα φέτος και όλα αυτά τα χρόνια, τα τελευταία 5 χρόνια. Το NOX που είναι ένας χώρος που τον δημιουργήσαμε μαζί, παρέα.
Ο Ηλίας Μαροσούλης, ο Άγγελος Κοταρίδης, εγώ, και όλοι εσείς που ζήσαμε όλα αυτά τα υπέροχα βράδια, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες και συναδέλφους που τραγουδήσαμε παρέα. Κλείνει για μένα ένας κύκλος φέτος, γιατί τον χειμώνα που μας έρχεται, νιώθω την ανάγκη να ξεκουραστώ λιγάκι. Το ραντεβού μας όμως το μεγάλο, θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτεμβρίου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ