Τον Χρήστο Νικολόπουλο συνάντησε η κάμερα του Happy Day στη συναυλία-αφιέρωμα που έγινε προς τιμήν του στο θέατρο Πέτρας.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα, ο Χρήστος Νικολόπουλος αναφέρθηκε και στον καλό του φίλο, Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στις δηλώσεις του ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι ο Πασχάλης Τερζής πέρασε κάποιες περιπέτειες, αλλά τώρα είναι καλά και απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά του μακριά από τα φώτα. Ακόμη, ο μουσικοσυνθέτης απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Πασχάλη Τερζή σε κάποια συναυλία.
«Ο Πασχάλης Τερζής είναι αρκετά καλά. Πέρασε κάποιες περιπέτειες, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη τώρα. Κάθε εβδομάδα μαζί ήμασταν. Μην υπολογίζεται να τον δείτε ξανά πάνω στη σκηνή γιατί έχει φύγει από τη δουλειά. Έχει αράξει στο εξοχικό του με τα εγγόνια του. Μια χαρά είναι ο Πασχάλης» είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Ο Χρήστος Νικολόπουλος συνδέεται με μια μακρόχρονη και βαθιά φιλία με τον Πασχάλη Τερζή. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν μαζί έναν νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Θέλω να είσαι πάντα εκεί».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ