Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno μιλώντας για την πορεία της και την οικογένειά της.
Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως βρέθηκε στην Ελλάδα λόγω του γάμου της: «H αιτία που ήρθα στην Ελλάδα ήταν ο γάμος μου, καμιά φορά με αποκαλούν ερωτική μετανάστρια. Σπουδάζαμε μαζί στη Μόσχα, στο ίδιο πανεπιστήμιο, γεννήθηκε το παιδί και ήρθαμε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για τον 35χρονο σήμερα γιο της, η Ταμίκα Κουλίεβα ανέφερε: «Είναι σαν να μεγαλώσαμε μαζί γιατί ήμουν πολύ μικρή. Με βοήθησε βέβαια, ακόμα και να μάθω Ελληνικά. Πάντα σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι… άλλοι, δεν μας ανήκουν. Πρέπει να ακούμε και τα δικά τους “θέλω”»
Στη συνέχεια ανέφερε πως οι νεότερες γενιές την γνωρίζουν μέσα από τις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ ανέφερε πως πλέον έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό της συγκριτικά με το παρελθόν.
«Στην αρχή οι προτάσεις που μου έκαναν ήταν να υποδυθώ τη γυναίκα από την Ρωσία. Από την αρχή προσπάθησα να μην ανταποκριθώ σε αυτούς τους ρόλους. Τώρα δεν με πειράζει, τότε είχα σκεφτεί ότι θα πάει έτσι», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ήταν τρομερό, ήταν μεγάλη αποκάλυψη ότι κατάλαβα ότι αυτή τη σειρά δεν την βλέπουν μόνο γυναίκες που είναι στην ηλικία της ηρωίδας, αλλά και μικρά κορίτσια. Ήταν τρομερή η ανταπόκριση του κόσμου, κορίτσια μου έστελναν φιλιά στο δρόμο. Δεν δέχτηκα αρνητικά σχόλια. Το βασικό θέμα που διαπραγματευόταν η σειρά ήταν ανάμεσα στο πρέπει και το θέλω».
Η Ταμίλα Κουλίεβα πήρε διαζύγιο από τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη ύστερα από 30 χρόνια γάμου. Παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, συνεχίζουν να συνεργάζονται επαγγελματικά και δηλώνουν ότι θα τους συνδέει πάντα μια δυνατή ιστορία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ