Mad VMA 2026: Άντζελα Δημητρίου και Ρία Ελληνίδου σε εκρηκτικό ντουέτο επί σκηνής

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Το ντουέτο της Άντζελα Δημητρίου με τη Ρία Ελληνίδου στα Mad Video Music Awards 2026 αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στιγμιότυπα της βραδιάς, ενώνοντας δύο διαφορετικές γενιές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού πάνω στην ίδια σκηνή.

Οι δύο τραγουδίστριες παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό μουσικό act βασισμένο στο εμβληματικό τραγούδι «Φταίει o έρωτας», με την ερμηνεία τους να συνδυάζει τη διαχρονική δυναμική της Άντζελας Δημητρίου με τη σύγχρονη λαϊκή αισθητική της Ρίας Ελληνίδου. Το αποτέλεσμα ήταν μια σκηνική σύμπραξη γεμάτη ένταση, συναίσθημα και έντονη χημεία, που ξεσήκωσε το κοινό στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

 

Η εμφάνιση αυτή ξεχώρισε για τον τρόπο που γεφύρωσε το παλιό με το νέο, μετατρέποντας το ντουέτο σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά «bridges» της φετινής διοργάνωσης. Το κοινό αντέδρασε θερμά, επιβεβαιώνοντας πως η συνεργασία τους είχε έντονο καλλιτεχνικό και νοσταλγικό αποτύπωμα, ενώ συγχρόνως ανέδειξε τη διαχρονικότητα του έργου της Άντζελας Δημητρίου μέσα από μια νέα γενιά ερμηνείας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164