Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά – «Είμαι γ@@@@ε τα, θέλω να είστε επιεικείς»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μια απρόσμενη στιγμή εκτυλίχθηκε στη συναυλία που έδωσε ο Θοδωρής Φέρρης το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να παραδέχεται δημόσια πως είχε πιει περισσότερο απ’ όσο συνήθως.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ο Θοδωρής Φέρρης δέχτηκε αρκετά κεράσματα από τους θαυμαστές του, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία του προγράμματος να ξεσπάσει σε γέλια και να δυσκολευτεί να συνεχίσει το τραγούδι. Λίγο αργότερα, απευθυνόμενος στο κοινό, είπε:

 «Είμαι γ@@@@ε τα. Θέλω να είστε επιεικής στο TikTok, μην με διαλύσετε», ανέφερε επί σκηνής ο τραγουδιστής. 

«Μου συνέβη το εξής πολύ περίεργο… μέθυσα. Πού είναι το περίεργο; Ό,τι πιο αναμενόμενο ήταν. Μέθυσα ρε παιδιά, δεν σκότωσα και κανέναν. Θέλω να είστε επιεικείς στο TikTok, μην με διαλύσετε».

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και γέλια, ενώ τα βίντεο από τη βραδιά άρχισαν αμέσως να κάνουν τον γύρο των social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια.

 

@zooula_geo Οχι εμείς ευχαριστούμε Θοδωρη μας #chania #ferris #ferristhodoris #fy #viral @Θοδωρής Φέρρης ♬ πρωτότυπος ήχος – Z O O U L A

 

@ektoras92

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Ektoras

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164