Κηδεία Μαζωνάκη: Δακρυσμένος ο Χρήστος Μάστορας – Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Γιώργος Καπουτζίδης στη Νίκαια

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ιδιαίτερα φορτισμένης ατμόσφαιρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Χρήστος Μάστορας, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης έφτασαν πριν από λίγο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια για να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μαζί τους και η Κική Τσόλκα από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI.

Οι πρώην συνεργάτες του από το The Voice, εμφανώς συντετριμμένοι και συγκινημένοι, στάθηκαν σιωπηλοί στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του τραγουδιστή.

Με έκδηλη τη θλίψη στα πρόσωπά τους, απέτισαν φόρο τιμής στον άνθρωπο και καλλιτέχνη με τον οποίο μοιράστηκαν ξεχωριστές τηλεοπτικές και προσωπικές στιγμές, την ώρα που πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει τη Νίκαια για το ύστατο χαίρε.

Πάνος Μουζουράκης – Χρήστος Μάστορας
Έλενα Παπαρίζου – Κική Τσόλκα
Γιώργος Καπουτζίδης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164