Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.
Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, μέσα σε όλα, μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και 13 χρόνια, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν με απασχολεί καθόλου. Πέρασα όλη μου τη ζωή με το να με απασχολεί τι θα πουν οι άλλοι. Μεγάλωσα σε μια πολύ μικρή κοινωνία, σε ένα πολύ μικρό χωριό πέντε χιλιάδων κατοίκων, που όλη μου τη ζωή αυτό που άκουγα από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου ήταν “πρόσεχε, μη δίνεις δικαιώματα, πρόσεχε τι κάνεις, πρέπει να είσαι καλή μαθήτρια, πρέπει να είσαι καλό παιδί, πρέπει να σέβεσαι, πρέπει να είσαι πρώτη σε όλα, πρέπει να είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη”. Κουράστηκα. Δε θέλω άλλο», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.
Και συμπλήρωσε: «Κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και 13 χρόνια και συνεχίζω. Δε θεωρώ ότι είναι ένας δρόμος και ένα ταξίδι που σταματάει. Βρίσκω συνέχεια λόγους, αφορμές και πράγματα μέσα μου άλυτα, που με την ψυχοθεραπεία νιώθω ασφαλής, νιώθω ήρεμη, νιώθω γαλήνια, νιώθω ότι κάπως διαχειρίζομαι τις καταστάσεις και οτιδήποτε προκύψει».
«Δέχομαι κριτική επειδή δείχνω τη ζωή μου, επειδή κάνω συνέχεια ταξίδια και επειδή μετά από ένα γάμο προχώρησα σε μια καινούργια σχέση και ξαναπαντρεύτηκα. Στο μυαλό του κόσμου σημαίνει ότι αν είσαι ευτυχισμένη, αν είσαι ερωτευμένη και κάνεις ταξίδια και δουλεύεις πολύ, ταυτόχρονα αφήνεις και κάτι πίσω.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όλοι απλώς υποθέτουμε, φανταζόμαστε και κάνουμε τα δικά μας σενάρια. Υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί ότι δεν μπορείς να είσαι ταξίδι και να έχεις τα παιδιά σου μαζί. Δεν μπορείς να μη χρειάζεσαι τρεις νταντάδες για να τα βγάλεις πέρα. Δεν μπορείς αφού δουλεύεις, να δίνεις και χρόνο στα παιδιά σου ή να έχεις ποιοτικό χρόνο, γιατί το να είμαι με τα παιδιά δεν έχει καμία σημασία αν εν τέλει μυαλό μου είναι κάπου αλλού», εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αθηνά Οικονομάκου.
«Δεν θέλω να με λυπούνται, ούτε θέλω να το παίζω θύμα. Οπότε, επειδή ζούμε σε μια κοινωνία που πολύ εύκολα σηκώνει το δάχτυλο και κριτικάρει, προτιμώ κάποια πράγματα να τα κρατάω και να τα προστατεύω για τον εαυτό μου», τόνισε κλείνοντας η ηθοποιός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ