Θύμα απάτης η Ελένη Χατζίδου: «Με κλέψανε κανονικότατα, με πιάσανε κοροΐδο»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μια δυσάρεστη περιπέτεια φαίνεται πως είχε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έπεσε θύμα απάτης.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της για όσα συνέβησαν, εκφράζοντας δημόσια την αγανάκτησή της. Μάλιστα, όπως άφησε να εννοηθεί, το περιστατικό την αιφνιδίασε ακόμη περισσότερο, καθώς η ίδια φέρεται να έδωσε οικειοθελώς όσα της απέσπασαν, χωρίς να αντιληφθεί εγκαίρως ότι επρόκειτο για απάτη.

Μέσα από ένα Instagram Story, η Ελένη Χατζίδου ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έκλεψαν κανονικότατα! Και τα έδωσα κιόλας. Μιλάμε για μεγάλη κλεψιά. Απατεωνιά! Με πιάσανε κοροΐδο φανταστικό»

Παρά τον εκνευρισμό της, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες με τους διαδικτυακούς της φίλους, ούτε να αποκαλύψει ποιοι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση ή τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Αμέσως μετά το ξέσπασμά της, μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου άλλαξε ξαφνικά θέμα, επιστρατεύοντας μια δόση χιούμορ και σχολιάζοντας τον καιρό.

«Κατά τα άλλα, σήμερα θα βρέξει, ε; Θα βρέξει», ανέφερε, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της.

@marilinakiiiii Ελένη χατζιδου #marilina #elenihatzidou #instagram #story #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Marilinaaaa

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164